Ens agradaría seguir comunicant-nos amb tú. Però ets tú qui ho ha de decidir.

Omple aquest formulari per  si vols seguir rebent o no informació  exclusiva de GRAN ANYADA

Si us plau, CONFIRMA’NS QUE T’INTERESSA:

Vols aprofitar per actualitzar les teves dades amb nosaltres?

En compliment del disposat en el Reglament (UE) 2016/679 del Parlament Europeu i del Consell de 27 d’abril de 2016, informem que el responsable del tractament de les seves dades és l’empresa PAU COSTA S.L. amb la finalitat de garantir una correcta gestió de la nostra relació comercial amb vostè (atenent a les seves consultes i sol·licituds), realitzar enquestes de satisfacció per millorar la vostra experiència, així com, en cas d’haver-ho consentit, per a les anteriors finalitats.

El tractament de les seves dades està legitimat en l’execució de la prestació d’un servei consistent a garantir-li una correcta gestió de la nostra relació comercial amb vostè, així com, en el seu cas, el seu consentiment exprés als corresponents efectes.

T’informem que tens dret a retirar els teus consentiments en qualsevol moment, així com a oposar-te al tractament, limitar el mateix, accedir, rectificar, suprimir les dades i exercir el teu dret a portabilitat, mitjançant petició escrita enviant un correu electrònic a  grananyada@grananyada.es